Indeks: ciasto-dacquoise
Dacquoise

Waga ok. 0,35 kg

Cena brutto:
16,77 zł
Dodatkowe informacje

Dacquoise to perfekcyjny dodatek do popołudniowej kawy. Czekoladowy spód brownie pokryty delikatnym kremem z bitą śmietaną i mascarpone, a w nim orzechy włoskie i daktyle. Wszystko przykryliśmy chrupiącą beza z dodatkowymi włoskimi orzechami.

Informacje o składzie
krem 52% (SER mascarpone (śmietanka pasteryzowana, regulator kwasowości), ŚMIETANA zwierzęca 33% tł., aromat, barwnik (beta karoten)), kajmak 15%(cukier, MLEKO pełne pasteryzowane,, MLEKO pełne w proszku, syrop glukozowy, tłuszcz roślinny, regulator kwasowości),  daktyle, ORZECHY włoskie); ciasto brownie 33% (JAJKA , MLEKO o zaw. 3,2% tł., cukier, woda, mąka PSZENNA, MASŁO, kakao, czekolada deserowa(lecytyna SOJOWA), wodorowęglan sodu, substancja spulchniające, sól); beza 14% (białko z JAJ, cukier, ORZECHY włoskie)
Zobacz nasze pozostałe propozycje
Pyszne ciasto Dacquoise to najnowsza propozycja wprost od Pana Steskala. Ciasto z chrupiącą beza, czekoladowym brownie oraz bitą śmietaną i mascarpone. Wspaniałe ciasto wprost ze Słodkiego Studia Pana Steskala, tradycyjnie torty i ciasta przygotowywane od ponad 45 lat na Podhalu.